EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIONS SOBRE LES ACTIVITATS DELS GRUPS DE BATXILLERAT DE L'IES SABADELL.
ESPEREM QUE SIGUI UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ ÚTIL A L'ALUMNAT, EL PROFESSORAT I LES FAMÍLIES.

dissabte, 13 de febrer de 2010

Ajudem Haití


Els tutors de Batxillerat volem proposar a tots els estudiants i professors de batxillerat de realitzar una recollida de diners per Haití. Tots sabem quines conseqüències terribles ha tingut el terratrèmol del passat12 de gener sobre el país més pobre de l'Amèrica Llatina: més de 200.000 morts, ensorrament de desenes de milers d'habitatges, destrucció de la capital país, de moltes indústries, edificis oficials, hospitals, escoles...
Les setmanes van passant i d'Haití ja no se'n parla tant als mitjans de comunicació. Tanmateix, la situació sobre el terreny és manté igual de greu i va empitjorant... L'alumnat de 1r d'ESO de l'institut ha fet aquests dies una col·lecta de diners per ajudar una escola d'Haití que s'ha convertit en una llar per families refugiades, sense sostre, nens perduts, persones que ja no tenen res. Hi han enviat els dinersper mitjà d'una ONG de Terrassa, de nom Tiravira.  És una associació humanitària petita, de gent voluntària que manté contacte directe amb aquella escola d'Haití per mitjà del també terrassenc Ramir Pampols, que hi viu. 
Us proposem que feu les vostres aportacions, completament voluntàries, per petites que siguin: uns cèntims., 1 €, uns pocs euros..  Entre tots, com ha passat amb l'alumnat de 1r d'ESO, podem aconseguir una quantitat més gran que pugui fer algun servei. És cert que també aquí vivim una situació greu de crisi, però això potser ens farà més sensibles davant de la situació d'Haiti, encara més greu que la nostra.

Els propers dies podreu fer les vostres aportacions en una guardiola que passaran per les classes els tutors o el coordinador de batxillerat.

Moltes gràcies a tothom!!!!