EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIONS SOBRE LES ACTIVITATS DELS GRUPS DE BATXILLERAT DE L'IES SABADELL.
ESPEREM QUE SIGUI UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ ÚTIL A L'ALUMNAT, EL PROFESSORAT I LES FAMÍLIES.

diumenge, 30 de juny de 2013

Notícies PAU. Important

Lliurament de notes PAU: dilluns, 1 de juliol a les 13,30 h.

Podeu sol·licitar una doble correcció d'algun dels exàmens de les PAU des de les 9:00h del dia 2 fins a les 14:00h del dia 4 de juliol. Ho heu de fer vosaltres mateixos a través del portal ACCESNET.


La matrícula de les PAU per a la convocatòria de setembre s'ha de fer del 19 al 22 de juliol al portal ACCESNET. El dia 30 d'agost us comunicaran  el tribunal i el lloc de l'examen. Els exàmens tindran lloc 3,4.5 de setembre.

És possible presentar-se a convocatòries successives per millorar la qualificació de la fase general o de qualsevol de les matèries de la fase específica. Es prendrà en consideració la qualificació obtinguda en la nova convocatòria, sempre que aquesta sigui superior a l'anterior. 

Podeu pujar la nota de les PAU o bé fent els 5 exàmens de la Fase general (no podeu optar a pujar només la nota d'un sol examen de la fase general), o bé podeu repetir alguns dels exàmens de la Fase voluntària. En tots els casos només compta la nota més alta que obtingueu. Si en el nou examen obteniu una nota més baixa, tindran en compte la nota anterior. 

ATENCIÓA la preinscripció de setembre tenen prioritat d'accés els estudiants que hagin superat els estudis que els donen accés a la universitat a la convocatòria de juny de l'any en curs o en convocatòries d'anys anteriors; aquests hi accediran abans, encara que la qualificació sigui inferior a la dels estudiants que hagin superat els estudis a la convocatòria de setembre de l'any en curs