EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIONS SOBRE LES ACTIVITATS DELS GRUPS DE BATXILLERAT DE L'IES SABADELL.
ESPEREM QUE SIGUI UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ ÚTIL A L'ALUMNAT, EL PROFESSORAT I LES FAMÍLIES.

dijous, 27 de juny de 2013

Preinscripció universitària, juny-juliol 2013

Un cop superades les PAU, podeu sol·licitat plaça en les universitats catalanes a través del portal ACCESNET, fins al 3 de juliol de 2013. Alerta amb les dates!!

També podeu sol·licitar plaça a universitats privades catalanes (consulteu-ho a cada centre), universitats públiques espanyoles (consulteu-ho a cada centre) i, ATENCIÓ, a la UOC i la UNED, on la nota d'accès als estudis de grau és 5.

Tingueu en compte:
  • Que fins al termini de la preinscripció podeu variar les vostres preferències tantes vegades com vulgueu. Podeu triar estudis i centres (fins a 8), i els mateixos estudis a diferents centres.
  • Un cop us hagueu decidit per una llista de preferències, heu de confirmar-la, gravar-la i imprimir-la. La preinscripció s'ha gravat correctament quan, en imprimir-la, hi apareixen la data i l'hora de gravació. Si no hi apareixen aquestes dades cal tornar a gravar la preinscripció o aquesta no podrà ser inclosa en el procés d'assignació de places. Heu de guardar una còpia impresa de la preinscripció, que necessitareu presentar en cas de fer qualsevol reclamació.
  • Si us assignen en el primer procés d'assignació uns estudis que no heu demanat en primer lloc, podeu esperar les següents reassignacions per veure si aleshores us els concedeixen. Quan us semblin bé els estudis i centres que us proposen, podeu confirmar l'oferta rebuda i iniciar el procés de matriculació. CONSULTEU A LA WEB  I AL PORTAL ACCESNET AQUESTS PROCEDIMENTS.
Terminis de matrícula universitària. Consulteu-ho també al centre que us hagin assignat!!

Informeu-vos sobre les beques i ajuts a què podeu accedir (Ajuts i beques de pregrau).

Si teniu dubtes o problemes importants relacionats amb el procés de preisncripció poseu-vos en contacte amb l'Oficina d'Orientació per l'Accés a la Universitat.

Adreça:Via Laietana, 2, 08003 Barcelona
Telèfon: 93 223 03 23
accesnet.sur@gencat.cat 
Adreça web