EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIONS SOBRE LES ACTIVITATS DELS GRUPS DE BATXILLERAT DE L'IES SABADELL.
ESPEREM QUE SIGUI UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ ÚTIL A L'ALUMNAT, EL PROFESSORAT I LES FAMÍLIES.

dilluns, 1 de juliol de 2013

Repetició de l'examen de Mates de les PAU. Noves informacions

NOTA INFORMATIVA DE LA OFICINA DE LES PAU SOBRE LA REPETICIÓ DE L'EXAMEN DE MATEMÀTIQUES

Els alumnes que ho desitgin podran repetir l'examen de Matemàtiques de les PAU.

El nou examen tindrà lloc el divendres 5 de juliol de les 17 h a les 18,30 h. Heu de ser al lloc de l'examen mitja hora abans de la prova.
El fet de realitzar aquest examen significa que renuncieu a demanar la doble correcció del primer examen que vàreu fer el 12 de juny. 

Caldrà que feu la inscripció al nou examen de Mates al portal Accesnet els dies 1 i 2 de juliol.

La inscripció a l'examen us obliga a fer-lo. El fet de no presentar-vos a aquest nou examen pot significar el suspens de les PAU si havíeu inclòs les Mates en la fase general de les PAU. 
Si feu l'examen en la fase específica voluntària i no us hi presenteu, aquesta assignatura us constarà com a No presentat.
La realització d'aquest examen suposa l'anul·lació de la qualificació de l'examen anterior.

IMPORTANT: El dia 4 de juliol se us comunicarà el lloc i les aules d'exàmens al web: http://gencat.cat/universitats/pau i/o el portal Accesnet.

A l'examen caldrà portar DNI, comprovant d'haver fet la sol·licitud de repetir l'examen i la targeta de les qualificacions de les PAU, que haureu de lliurar al tribunal en iniciar-se l'examen. Porteu també, per si de cas, el justificant de la matriculació a les PAU.

ATENCIÓ: El 9 de juliol podreu consultar la nota del nou examen al portal Accesnet. Del 10 al 12 de juliol podeu encara demanar doble correcció d'aquest examen i seguir el mateix procés de reclamacions que es fan quan es tracta dels altres examens de les PAU.