EN AQUEST BLOC TROBAREU INFORMACIONS SOBRE LES ACTIVITATS DELS GRUPS DE BATXILLERAT DE L'IES SABADELL.
ESPEREM QUE SIGUI UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ ÚTIL A L'ALUMNAT, EL PROFESSORAT I LES FAMÍLIES.

dilluns, 18 de març de 2013

Inscripció a la prova d'accés a CFGS. Últims dies!!

ATENCIÓ: els interessats a realitzar la prova d'accés a CFGS s'hi han d'inscriure com a màxim aquest dijous 21 de març.

Per obtenir tota la informació sobre la prova, cliqueu aquí...

Per inscriure-us a la prova i fer el pagament corresponent, cliqueu aquí...

Per poder fer la prova d'accés cal tenir 19 anys o complir-los durant l'any 2013. També la poden fer les persones que tenen 18 anys (o els compleixen durant l'any 2013) i tenen un títol (o el resguard d'un títol) de tècnic o tècnica del mateix grup d'itineraris al qual pertany el cicle formatiu de grau superior en què s'han inscrit.

divendres, 15 de març de 2013

IIIª Jornada de Filosofia i Cultura Clàssica

El dia 15 de març hem celebrat la 3ª Jornada de Filosofia i Cultura Clàssica sobre L'AMOR al CC de Can Rull. Hi ha participat tot l'alumnat de Batxillerat.


Alumnes de tots els grups han llegit les seves dissertacions filosòfiques sobre l'amor. Ens han sorprès amb les seves reflexions sobre les ambigüitats de l'amor, motiu de felicitat i de patiment, una experiència desitjada i desconcertant.

Les alumnes Núria Molina i Yerena Ortiz, i el professor Josep Macià ens han regalat unes interpretacions músicals al piano.A continuació, el doctor Jordi Corominas, professor a diferents universitats centramericanes, ens ha parlat sobre "L'embolic de les relacions sentimentals".Finalment, després d'una estona d'esbarjo, hem assistit a la representació de l'obra "Converses de meuques" de Llucià de Samòsata (s II), a càrrec de la companyia teatral Magatzems Cortina.
Durant un matí, el batxillerat ha esdevingut un espai dedicat a la cultura clàssica i a la filosofia.